Ideiglenes e-mail címünk: greentech.solution.group.ltd@gmail.com

Ipari csarnokába /Infrafűtés/

Ha új ipari létesítményhez, ha régi ipari csarnok fűtéskorszerűsítéséhez keres energiatakarékos megoldást, akkor jó alternatívát nyújt önnek az infrafűtés.

Szerelőcsarnokokba, raktárakba, fényezőműhelyek szárítókamráiba, hűtőházakba, asztalosműhelyekbe, sportlétesítményekbe, öltözőkbe, jegypénztárakba, porta és egyéb épületekbe stb. a felhasználás lehetősége végtelen.

A gázfűtéssel szemben szükségetlenné válik a gázvezeték kiépítése, ami nem éppen elhanyagolható tétel.

Az éjszakai (vezérelt) áram igénybevételével pedig még kedvezményes áron is lehet a szükséges elektromos áramhoz jutni.


  Ipari Infrafűtés 3-5m-ig
          
/Felületi hőmérséklet (85-100°C)/

Az Ipari Infrapanel (E-ITFI) egy tábla alakú, felületén kerámia szemcsékkel bevont, hátoldalán hőtükrös szigeteléssel ellátott, fémes anyagot nem tartalmazó infrafűtőtest, amely 0,08 kW-tól 1kW-ig terjedő teljesítményű és 230V-os váltóárammal hozható működésbe.  Erősebb ellenállóbb szerkezeti felépítés, intenzívebb infrasugárzás. Az energia megtakarítás ezen fűtésrendszerek használata esetén 40-50%!


  Ipari Infrafűtés 4-10m-ig
               /Magas hőmérsékletű infrasugárzó (300-350°C) rendszer/

A magas hőmérsékletű infrasugárzót kifejezetten ipari, mezőgazdasági létesítményekbe, csarnokokba, raktárakba és egyéb nagy belmagasságú létesítmények fűtésére fejlesztették ki. A fűtőszál egy alumínium lamella, különleges Silicating elektrokémiai felületkezeléssel. Ez a technológia teszi lehetővé a sugárzó felület kivételes és páratlan energiafelhasználási és sugárzási értékeit (a sugárzás mértéke azonos, de inkább jobb az úgynevezett fekete sugárzókéval).  A sugárzó panel teljesítménytől függően egy, kettő vagy három lamellával rendelkezik 0,9 kW-tól 3,6 kW-ig terjedő teljesítménnyel, amely 230 380V-ról is üzemeltethető.

Az alap kivitel (F-ITS) fehér, ellenálló, porszórt festéssel van ellátva, de ha felhasználási körülmények úgy kívánják (nedves terek, vagy  sóval, vagy más agresszív anyagokkal telített levegőjű terek) rendelhető rozsdamentes kivitelben is (G-ITSB)   A magas hőmérsékletű sugárzó panelek elsősorban a fűtési, ipari, tárolási és mezőgazdasági épületek fűtésére szolgálnak, bár lehet használni bármely térhez  3,5 - 10 m belmagasság között.  Az energia megtakarítás ezen fűtésrendszerek használata esetén 18-24%!